Desire for quality

My Lady Lederwaren is ontwerper en producent van tassen. Expert en ervaringsdeskundig als het gaat om leer. 

Korte historie
Het van oorsprong familiebedrijf begint als leerlooierij. Na jaren verschuift het accent naar de handel in leer met de toenmalige Nederlandse schoenenindustrie als belangrijkste afnemer. 
Ontwikkelingen in de markt en een wisseling in de directie zijn in 1955 aanleiding het roer volledig om te gooien.

In dat jaar introduceert het bedrijf de eerste tassenlijn in de Nederlandse winkels onder de naam My Lady. Vanaf dat moment zijn ontwerp en productie van lederen tassen de kernactiviteit. De merknamen My Lady, Arpello en MLC bestaan sinds 1980.

Kennis op het gebied van leer is de afgelopen 60 jaar van generatie op generatie overgedragen. En elke generatie heeft de ervaringen uit zijn tijd gebruikt om het product verder te ontwikkelen.

Sinds begin 2014 is de leiding van My Lady Lederwaren in handen van John Snoeren. Door de ruim 25 jaar die John al in het bedrijf werkt, kent hij alle kneepjes van het vak en zet hij de succesvolle “familietraditie” van My Lady Lederwaren voort.

My Lady Lederwaren ontwikkelt alle modellen tassen in eigen atelier. Wij volgen daar bij de internationale mode op de voet. Internationale trends worden door onze ontwerpers vertaald naar de West-Europese markt en aangepast naar de mode-wensen van onze Nederlandse klant. Veel aandacht gaat uit naar de selectie van de juiste leersoorten. Wij zoeken niet alleen de beste leersoort voor het juiste product, we vínden het ook! Onze ruime ervaring en expertise maken het mogelijk optimale leersoorten te selecteren, waarbij gelet wordt op souplesse, structuur en bovenal duurzaamheid van het leer.

Kwaliteit, snelheid en service zijn de pijlers waarop My Lady Lederwaren haar succes baseert!

DESIRE FOR QUALITY